Hur hittar jag ett one night stand?

Hur hittar jag ett one night stand?

Hur hittar jag ett one night stand?
December 6, 2022

Hur hittar jag ett one night stand?

Vi kommer här gå genom hur du snabbast hittar ett one night stand. Det vill säga man träffas tillfällig endast för att ha sex. Går vi tillbaka 10 år i tiden innan dejtingsajter var det vanligast att gå ut på krogen för att hitta ett one night stand och engångsligg. Mycket har dock förändrats det senaste decenniet. Nu har det blivit med vanligt att hitta ett one night stand genom dejtingsajter. Det har flera fördelar jämfört med att träffas på krogen eller andra ställen. Vi kommer här gå genom fördelarna i denna artikel.

Hur många har one night stand i Sverige

I en undersökning visade det sig att 5 procent av tillfrågade män hade haft sitt senaste samlag med ett one night stand. Av de tillfrågade kvinnorna var det 1-2 procent. Så att ha one night stand oavsett om man är singel, sambo eller gift har blivit accepterat i många av de västerländska länderna. Och har varit det i många hundra år. Skillnaden nu jämfört med förr är att det är enklare med hjälp av internet, appar och dejtingsajter.

Det här kan också intressera dig: Därför dejtar yngre män äldre kvinnor

Fördelar med dejtingsajter

För bara några år sedan tvingades man gå ut för att hitta ett one night stand, vanligtvis på krogen eller på festliga tillställningar. Allt detta har förändrats i och med dejtingsajter som exempelvis Hittakk eller KKdating där du snabbt kan hitta ett one night stand. Vilket gör det mindre omständigt än att hitta någon ute på krogen. Dessutom kan du hitta någon i ditt eget geografiska område med dina sexuella preferenser. Du kommer att hitta tusentals likasinnade som är sugen på ett one night stand. Många män vet inte att det finns massor av kvinnor på dessa sidor som söker en tillfällig sexpartner. Dessutom kommer ni överens om vad som ska ske innan ni träffas.

Hur du bör visa upp dig på en dejtingsajt

Din presentation av dig på en dejtingsite som Hittakk eller KKdating är avgörande för din framgång att få ett one night stand snabbt med någon du finner attraktiv. Börja alltid med att skriva en beskrivning av dig själv som stämmer med verkligheten med en inledning som skapar nyfikenhet, exempelvis:

”Jag är en attraktiv man på 35 år som besitter hela paketet. På dagarna jobbar jag
och på kvällarna söker jag äventyr. Jag söker främst en kvinna i liknande ålder som
söker ett one night stand.”

De flesta kvinnor attraheras av män med självförtroende och självinsikt. Så låt det genomgående prägla din presentation. Både i bilder och text. Då kommer du få kontakt med fler kvinnor respektive män att starta en sexuell relation med.

Ditt fysiska yttre. Försök inte försköna eller vara någon du inte är. Det kommer bara skapa problem för dig. På dejtingsajter för sex och one night stand har du möjlighet att presentera dig med nakenbilder. Men försök att göra det spännande och var inte rädd för att visa ditt ansikte. De har den högsta typen av IT-säkerhet. På exempelvis Hittakk har du möjlighet att lägga ut eggande bilder som inte visar allt. Bilder som visar allt kan du lägga i en pixlade där den du vill ha ett engångsligg med får begära att se dem. Känns allt rätt är det fritt fram att låta personen se bilderna. Och de visas bara för den specifika personen.

Kommunikation för att hitta ett one night stand

När du hittat någon som också letar ett one night stand eller en tillfällig sexförbindelse så börja inte med att med direkt kommunikation som ”ska vi träffas och knulla” eller liknande fraser. Kvinnor gillar inledningsvis att träffa någon som de känner sig trygga med och har liknande intressen. Så ingjut förtroende och vissa intresse för henne genom exempelvis gemensamma nämnare. En bra fas att öppna med är exempelvis ”hej, jag såg att du bor på X. Jag bor i närheten. Vad tycker du om området?”. Detta så du inte går rakt på sak direkt. När du sedan skapat förtroende, så kan du börja prata sex, engångsligg, och one night stand. Var gärna nyfiken och ställ frågar om vad hon tycker om samt matcha det i din kommunikation. Detta leder efter våra efterforskningar snabbast till en träff när du är sugen på sex.

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren