Vad är en sugar boy?

Vad är en sugar boy?

Vad är en sugar boy?

En sugar boy är en ung man som träffar en äldre partner, ofta en kvinna, för att få förmåner som pengar, gåvor eller en livsstil som överstiger vad han skulle kunna förvänta sig från en partner i jämställd ålder. Begreppet sugar boy är ofta använt i samband med sugar dating, där en person, ofta kallad sugar daddy eller sugar mammas, förser sin partner med materialistiska värden i utbyte mot sällskap eller sexuella tjänster.

Hur träffar man en sugar boy

Det finns ett antal sätt att träffa en sugar boy. Vi rekommenderar att du börjar titta på online dating webbplatser som KKdating.se. Det finns specifika dejtingsajter och appar som riktar sig till sugar dating och där det är möjligt att träffa sugar boys. Dessa plattformar har ofta funktioner som gör det lättare för sugar daddys eller mammas att förklara sina förväntningar och hitta lämpliga partners. Sedan finns möjlighet att träffa en sugar boy genom sociala nätverk.

Du kan träffa sugar boys via sociala nätverk som Facebook eller Instagram, genom att söka efter grupper eller samhällen som riktar sig till sugar dating. 

Det sista alternativet som finns är dock inget som vi skulle rekommendera för att träffa en sugar boy vilket är krogar och barer. Det här är inte det mest pålitliga sättet, eftersom det kan vara svårt att veta vilka som är intresserade av sugar dating och missförstånd kan uppstå.

Detta kan också intressera dig: Därför dejtar yngre män äldre kvinnor

Vad innebär sugar dejting scenen

Sugar dating är en form av dejting där en person, ofta kallad sugar daddy eller sugar mamma, förser en yngre partner, ofta kallad sugar baby eller sugar boy, med materialistiska värden som pengar, gåvor eller en livsstil som överstiger vad den yngre partner skulle kunna förvänta sig från en partner i jämställd ålder. Detta utbyte sker oftast mot sällskap, uppmärksamhet och/eller sexuella tjänster.  Sugar dating scenen är en del av en större trend inom online- och mobil dejting, där människor söker efter förhållanden som är mer målinriktade och specifika än traditionell dejting. Förhållande är ojämnt och exploaterande, särskilt om det inkluderar en maktobalans eller ekonomiska utnyttjandet. Det är även det som lockar inom dem som dejtar inom detta område.

Skillnaden mellan sugar babe och sugar boy

En sugar babe och en sugar boy är två termer som ofta används inom den så kallade sugar dating eller sugar lifestyle kulturen. En sugar babe är en kvinnlig person som är i en sugar dating-relation, medan en sugar boy är en manlig person som är i en sugar dating relation. Både sugar babes och sugar boys är ofta unga vuxna som söker ekonomiskt stöd eller materiella vinster i utbyte mot företräde, sex, sällskap eller andra förmåner. Det finns gott om sugar mammas och sugar daddys som betalar bra med sex, eller sällskap med rätt person.

Detta kan också intressera dig: Vad är en Sugar Daddy?

Vad kännetecknar en sugar boy

Sugar boys är yngre män som saknar materiella resurser och pengar och som är ute efter en romantisk eller sexual relation. Här är några kännetecken som kan beskriva en sugar boy. De är  ser bra ut men saknar dock ekonomiska resurser. Sugar boys har ofta en begränsad ekonomisk status och är villiga att byta ut dejta en sugar pappa eller sugar mamma för att få finansiella förmåner.  Många sugar boys är ute efter en äldre partner som de tror har större finansiella resurser än dem och kan på så sätt profitera på deras ungdom och utseende. De vill ofta ha en mer avslappnad relation. Sugar boys kan vara ute efter en mer avslappnad eller informell relation utan de traditionella förpliktelserna än i en vanlig romantisk relation. Sugar boys är ofta ute efter materiella fördelar som en dyrare livsstil, resor, lyxvaror och annat som de annars inte skulle ha råd med men som en förmögen partner kan ge dem.

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren